Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Tekintse meg Facebook oldalunkat!

Tengerparti nyaralás Olaszországban, kirándulásokkal

8 nap / 7 éjszaka

Nincs éjszaka az autóbuszon / Az autóbusz és az idegenvezető végig a csoporttal marad!

Elhelyezés

Hotel Regina ***+
 
Fekvése
Riminiben közvetlenül a finomhomokos, lassan mélyülő tengerparton, a híres Rivazzura-Miramare partszakaszon, ahol számtalan szórakozási és vásárlási lehetõség is adódik
 
Szobák
Ízlésesen berendezett, kétágyas (4 főre pótágyazható) szobák, fürdő-WC, telefon, Sat-TV, széf, minihűtõ, légkondicionálás, oldalról tengerre nézõ balkon
 
Szolgáltatások
Étterem, TV-szoba, társalgó, bár

Ellátás

Svédasztalos reggeli, választható fél- ill. teljes panzió (saláta- és zöldségbár, menüválasztásos elô- és fôétel, desszert)
 

Utazás

Egyénileg, ill. nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-, videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás)
 

Ingyenes fel-leszállási lehetőség

Márkó, Herend, Városlõd, Bakonygyepes, Devecser,  Jánosháza, Duka, Sárvár, Szombathely
 
 
 
Hotel Regina Rimini  Hotel Regina Rimini   Hotel Regina Rimini
 
 
 
 
 
 
 

Idôpontok

Részvételi díj

2020.07.05 - 12. 144 900 Ft/fő
   
Autóbusz költsége 32 900 Ft/fő
Félpanziós felár 29 900 Ft/fő/7 vacsora
Teljes panziós felár 39 900 Ft/fő/7 vacsora + 7 ebéd
Egyágyas felár 42 900 Ft/fő/hét
Gyermek pótágykedvezmény (3-12 év) 50 000 Ft/fő
Felnőtt pótágykedvezmény 10 000 Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza:
  • a 7 éjszaka szállást, reggelivel
  • a sztornóbiztosítást
  • az idegenvezető költségeit

A részvételi díj NEM tartalmazza:
  • a kötelező BBP biztosítást:  4 900 Ft/fő/8 nap
  • a fakultatív programokat
  • az idegenforgalmi adót Riminiben

 

 

Rimini, Olaszország egyik legismertebb tartományának, Emilia Romagnának a leghíresebb üdülôhelye, mely 15 km hosszú homokos tengerparttal rendelkezik. Rendkívül kedvezô éghajlata, változatos szórakozási és sportolási lehetôségei miatt évrôl évre nagyon sok üdülni vágyó turista keresi fel. Felnôtteknek és gyermekeknek egyaránt nagy élményt és kitûnô szórakozási lehetôséget biztosítanak a számtalan programok, melyek között bárki megtalálhatja a neki tetszôt, és így kellemes élményekkel gazdagodva térhet vissza.

Program:

1. nap: Elutazás 5.30-kor Veszprémbõl, az OMVbenzinkúthoz. Utazás Ausztrián keresztül rövid pihenõkkel Olaszországba. Megérkezés Riminibe, az esti órákban. Szállás elfoglalása.

2. nap: Egész napos szabadprogram, pihenés, fürdés.

3. nap: Reggeli után fakultatív kirándulás Urbinoba, Raffaello szülővárosába. A dombra épült város szűk utcáin sétálva mindenhol az Urbinoi hercegség nyomait találjuk. Megtekintjük a város történelmi központját (Palazzo Ducale és dóm kívülről, Raffaelo szülőháza, városfalak), majd szabadidő. Délután visszatérés Riminibe. 

4. nap: Délelõtt szabadprogram, strandolás a tengerparton, délután fakultatív programlehetõség a Riminiben lévõ Italia in Miniaturába, ahol Olaszország és Európa 272 nevezetes épületeinek kicsinyített másai között tehetünk egy feledhetetlen sétát. Részt vehetünk egy életre szóló gondolázáson Velence Canal Grandéjén, a parkban körbefutó kisvonat ablakaiból pedig madártávlatban csodálhatjuk meg az ország jellegzetes csizma alakját. A parkban sétálva úgy érezzük, mintha a délrõl északra vezetõ autópálya mentén sétálnánk, útközben feltûnik a Vezúv, alatta Pompeji romjai, Nápoly jellegzetes épületei, majd elérjük Rómát, Firenzét és Velencét. Az Alpok hóval borított csúcsai közelében pedig a gyerekek világába jutunk el: a képzeletbeli repüléstõl a vadvízi csónakázásig.

5. nap: Választható egész napos fakultatív kirándulási lehetôség Ravennába, a mozaikok városába, ahol a római kori, bizánci és gótikus építészeti mûalkotásokban (San Vitale-bazilika, Galla Placidia-mauzóleum, San Francesco-bazilika, Dante sírja, San Apollinare Nuovo-bazilika) gyönyörködhetnek, vagy a ravennai Mirabilandia vidámparkba, mely ma Európa egyik legszínvonalasabb és legmodernebb vidámparkja. Kipróbálhatjuk magunkat többek között vadvízi folyón, a Niagara vízesésen, az óriáskeréken, a kilövõtoronyban, ill. a Maya Katun nevû hullámvasúton is, ami Európa legnagyobb függõ hullámvasútja. A nemrég megépült vízi park pedig csúszdákkal és medencékkel várja a pancsolni és felfrissülni vágyókat. Visszaérkezés a késô délutáni órákban.

6. nap: Reggeli után félnapos fakultatív kirándulás San Marinóba, a világ egyik legkisebb és legrégibb köztársaságába. Az Appeninek szikláin épült miniállam kormányzói palotájának, ill. a San Marino-bazilikának a megtekintése, majd lehetõség a középkori várbástyák megtekintésére, ahonnan jó idôben gyönyörû kilátás nyílik az Adriára. A városnézést követõen szabadidô, ill. vásárlási lehetôség San Marinóban. A program grátisz az irodától. Visszaérkezés Riminibe a kora délutáni órákban.

7. nap: Egész napos szabadprogram, pihenés, fürdés. 

8. nap: Reggeli után hazaindulás az olasz Alpok egyik legcsodálatosabb részén Ausztrián keresztül, rövid pihenôkkel. Megérkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz az esti órákban. 

A programok sorrendje felcserélõdhet!

 

 

Fakultatív programok árai
A fakultatív programok szervezését olasz partnerirodánk végzi, a programokra irodánk képviselőjén keresztül a helyszínen lehet befizetni (A fakultatív programok minimális létszáma 25 fő)

(Az árak csak tájékoztató jellegűek!)

Olaszország, Rimini Felnőtt: Gyermek:
(16 éves korig)

Urbino, városnézés belépőkkel

40 € 30 €
Ravenna, városnézés belépőkkel 35 € 20 €
Mirabilandia vidámpark 50 € 40 € 
(60 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)
Mirabilandia vidámpark + Aqua park 60 € 50 € 
(60 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)
Italia in Miniatura 50 € 
(60 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)
25 € 
(65 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)
San Marino 15 €

10 €