Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Tekintse meg Facebook oldalunkat!

Párizs - Versailles - Euro Disney

kirándulással a Loire-völgyébe

 

 

7 nap / 6 éjszaka

Nincs éjszaka az autóbuszon

Elhelyezés

Tranzitszálláson (oda-vissza 1-1 éj): Németországban, ízlésesen berendezett, 2-3 ágyas, fürdôszobás-WC-s szobákban
Párizs (4 éj): hotel, ízlésesen berendezett 2-3 ágyas szobákban, fürdõ-WC, telefon, Sat-TV, igyenes wi-fi

Ellátás

Svédasztalos reggeli ill. fakultatív 3-fogásos menüvacsora

Utazás

Nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-,
videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás)

Ingyenes fel-leszállási lehetőség

Márkó, Herend, Városlõd, Bakonygyepes, Devecser, Jánosháza, Duka, Sárvár, Szombathely

Idôpontok

Részvételi díj

2020.05.07 - 13. 149 900 Ft/fő
2020.08.11 - 17. 149 900 Ft/fő
2020.10.09 - 15. 149 900 Ft/fő
   
Félpanziós felár 49 900 Ft/fő/6 vacsora
Egyágyas felár 58 900 Ft/fő
Felnőtt pótágykedvezmény 3 000 Ft/fő
Lehetõség van REPÜLŐS CSATLAKO- ZÁSRA is Budapest-Párizs-Budapest útvonalon. Ezzel kapcsolatban érdeklõdjön irodánkban.
A részvételi díj tartalmazza:
  • az autóbusz költségeit
  • a 6 éjszaka szállást, reggelivel
  • a felsorolt programokat
  • a sztornóbiztosítást
  • az idegenvezető költségeit

A részvételi díj NEM tartalmazza:
  • a kötelező BBP biztosítást: 510 Ft/fő/nap
  • a belépődíjakat
  • a sétahajókázást a Szajnán
  • a fakultatív kirándulás árát a Loire-völgybe 12 900 Ft/fő + belépők

 

Franciaország a romantikus kastélyok, a divat, a parfüm, a sajt, a borok és természetesen a pezsgô ôshazája. Sétáljon Ön is a híres Champs Elyséen és csodálja meg Párizs panorámáját az Eiffel-toronyból! Sor kerül a Loire menti kastélyok meglátogatására is, elkísérjük Versailles-ba, a Napkirály hajdani rezidenciájához, de lehetôség van önfeledt szórakozásra is Euro Disneyben.

Program:

1. nap: Elutazás reggel 5.45 órakor Veszprémbôl, az OMV-benzinkúttól. Folyamatos utazás Ausztrián keresztül rövid pihenôkkel. Tranzitszállás Németországban (1 éj). 

2. nap: Reggeli után továbbutazás a francia fôvárosba. Útközben a reimsi székesegyház megtekintése, mely a francia koronázó királyok templomaként ismert. Érkezés Párizsba a délutáni órákban, megérkezést követôen sétahajókázás a Szajnán. Ezt követôen séta a Montmartre-on és a Sacre Coeur megtekintése. Szállás elfoglalása Párizsban (4 éj), vacsora.

3. nap: Reggeli után ellátogatunk a Fragonard Parfüm múzeumba majd utazás Versailles-ba, a Napkirály palotájába. A pompás kastély és kertjének megtekintése után Párizs nevezetességeinek megtekintése (Cité, Notre Dame, Sainte Chapelle, Conciergerie börtön, virágpiac). A látnivalók megtekintése után szabadidõ, vásárlási lehetôség Párizsban. Visszatérés a szállodába, vacsora, majd ezt követôen este fakultatív programlehetõség részt venni Párizs egyik fantasztikus revümûsor án (minimum 8 fõ esetén) vagy megcsodálhatjuk Párizs fényeit egy esti panorámikus autóbuszos városnézésre keretén belül.

4. nap: Ezen a napon választhatnak,hogy Európa legnagyobb szabadidõparkjába, Euro Disneybe látogatnak vagy tovább ismerkednek Párizzsal. Ebben az esetben idegenvezetõnkkel Párizs további nevezetességeit tekintik meg. Délelõtt meglátogatjuk a világ egyik legszebb múzeumát, a Louvre Múzeumot, délután megtekintjük Napóleon sírját, az Invalidusok Templomot. Ezt követõen választhatnak, hogy sétálnak, vásárolgatnak a Champs-Elysées-en vagy a d’Orsay impresszionista múzeum kincseit tekintik meg. Utána találkozó a Diadalívnél, a Diadalív megtekintése. A programok után visszatérés a szállodába.

5. nap: Reggeli után szabadidõ Párizsban, vagy egész napos fakultatív kirándulás a világhírû Loire-völgybe. Utunk elôször Villandry-ba vezet, mely kastély kertje alapján is világhírû, amit „Franciaország kertjeként“ is emlegetnek, és amely a francia nemzeti kulturális örökség egyik ékköve. Utunkat folytatva az egyik legszebbnek vélt, Chenonceaux-i vízikastély és park megtekintése következik, majd rövid fotószünet Amboise-ban, ahol Leonardo da Vinci utolsó éveit töltötte.

6. nap: Reggeli után ismerkedés a világhírû Eiffel-toronnyal, ahonnan elénk tárul Párizs csodálatos panorámája. Ezt követôen búcsú Párizstól, továbbutazás a tranzitszállásra, Németországba (1éj). 

 

7. nap: Reggeli után hazautazás. Útközben rövid séta egy elbûvölô német kisvárosban, Rothenburgban, majd folyamatos utazás Ausztrián keresztül rövid pihenôkkel. Megérkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz a késô esti órákban.

A programok sorrendje felcserélõdhet!