Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Tekintse meg Facebook oldalunkat!

Mandarinszüret a Neretva-völgyben

2020. október 29 - 31.     3 nap / 2 éjszaka

Részvételi díj: 60.000 Ft/fő

Program:

1. nap: Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 4.30-kor. Utazás pihenőkkel Bosznia legkeletiesebb városába, Mostarba. Hercegovina fővárosa a Hajrudin által tervezett öreg hídjáról vált világhírűvé, mely a Világörökség része. Szabad program, vásárlási lehetőség a bazárban. Ezután folytatjuk utazásunkat szállásunkra, a boszniai Medugorjébe. Vacsora.

2. nap: Reggeli után várnak minket a "horvát Kalifornia" -ként emlegetett mandarintermesztő vidéken. Nagy citrusföldeket láthatunk, ahol citrom-, narancs- és mandarin ültetvények váltják egymást. Ilyenkor, a betakarítás idején életre kelnek a neretva-i dombok és mindenhol szüretet lehet látni. A vendégek a kirándulás alkalmával maguk is közreműködhetnek a szüretben, vagy sétálhatnak a mandarin ültetvények között, gyönyörködve a termésben, majd a végén megkóstoljuk a különféle hazai italokat és ételeket. 3 kg friss mandarint, melyet magunk szedtünk, haza is vihetünk. Ezután hajózni indulunk a Neretva deltán, gyönyörködünk a táj szépségében, az érintetlen természetben. Bevásárolhatunk a karácsonyi süteményekhez friss gyümölcsöket. Visszatérve Medugorjébe, megtekintésre kerül a szép templom, séta a település központjában. Szállás és vacsora az előző helyen.

3. nap: Reggelit követően Dalmácia fővárosába, Splitbe érkezünk, mely város legjelentősebb látnivalója az egykori Diocletianus római császár hatalmas méretű palotája. Séta a hangulatos, szűk kis utcákban, majd szabadidő a kávézókkal, éttermekkel tarkított gyönyörű pálmafás tengerparti sétányon. Ezután hazautazás, várható érkezés Szombathelyre 22.00 körül.

Részvételi díj tartalmazza:
- Autóbuszos utazást
- Idegenvezetést
- Szállást 2 éjszakára Medjugorjében, 3 csillagos panzióban, 2 ágyas elhelyezéssel, fürdőszobával, reggelivel és vacsorával (lift nincs!)

Részvételi díj nem tartalmazza:
- Belépőjegyet:
         Mandarinszüret, hajózással: 28 €/fő
         Mostar : kb. 4 €/fő
         Diocletianus palotája, Split: kb. 50 kuna/fő
- Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő
- Horvátországi útadó (kötelezően fizetendő): 60 kuna/fő
- Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást
- útlemondási biztosítást