Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Tekintse meg Facebook oldalunkat!

Garda-tó

2020. október 23 - 25.     3 nap / 2 éjszaka

Részvételi díj: 75.000 Ft/fő

Program:

1. nap:

Indulás Szombathelyről, az MMIK parkolójából 6.00-kor. Folyamatos utazás Észak-Olaszország kedves kis városába, Mantovába, a Gonzaga hercegek székhelyére, amely egyben Vergilius római költő szülővárosa is. A különleges fekvésű város gótikus palotái, főtere és az Igazságügyi Palota kellemes meglepetéssel szolgálnak a turistáknak. Ezután folytatjuk utunkat Olaszország legnagyobb tavához, a havas hegycsúcsok és pálmafák övezte Garda-tóhoz. Sirmione a tó legnépszerűbb városa, séta a tóba mélyen benyúló óváros szűk sikátoraiban, és a vár megtekintése. Ezután utazás a tó déli partján fekvő Peschiera del Garda városába, ahol elfoglaljuk szállásunkat, vacsora.


2. nap:

Reggeli után Malcesine hangulatos kisvárosát tekintjük meg, majd a Monte Baldo csúcsáról gyönyörködhetünk a Garda-tóra nyíló páratlan kilátásban. Részt veszünk egy hangulatos hajókiránduláson is, amelynek során megcsodálhatjuk a körülöttünk ágaskodó hegyvidék és a tó mesés összhangját. Délután Bardolino városában rövid séta, majd szabadidőben finom helyi borokból kóstolhatunk egy-egy pohárral. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. Szállás és vacsora az előző helyen.


3. nap:

Reggelit követően a romantika és Rómeó és Júlia városába, Veronába érkezünk, s kellemes sétát teszünk a belvárosban (ókori amphiteátrum, Piazza delle Erbe, Júlia erkélye, stb.). Érkezés Szombathelyre 21.00 körül.

 

Részvételi díj tartalmazza:
- Autóbuszos utazást
- Idegenvezetést
- Szállást 2 éjszakára 3 csillagos, 2 ágyas, fürdőszobás szobában
- Reggelit és vacsorát
- Behajtási engedélyeket, helyi adókat

 

Részvételi díj nem tartalmazza:
- Belépőjegyek árát (tájékoztató árak):
          Malcesine (Libegő a Monte Baldora): 20,00 €/fő
          Sétahajózás: 13,00 €/fő
- Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást
- útlemondási biztosítást
- Egyágyas felár: 16.000 Ft/fő