Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Tekintse meg Facebook oldalunkat!

Krakkói élmények

2020. március 20 - 22.     3 nap / 2 éjszaka

Részvételi díj: 55.000 Ft/fő

Program:

1. nap: Indulás reggel 6.00-kor Szombathelyről, az MMIK parkolójából. Utazás Krakkóba, ahol megtekintésre kerülnek a fő tér környékének nevezetességei, köztük a Barbakán, a Flórián-kapu, a Mária-templom, a Posztócsarnok, Fő tér, régi egyetem épülete. A belvárosi séta után elfoglaljuk szálláshelyünket és megvacsorázunk. Szállás krakkói hotelben (2 éj).
 
2. nap: Korai reggeli után indulás Európa legrégibb sóbányájába, Wieliczkába. A sóbánya az UNESCO Világörökség részét képezi, és egy több km hosszúságú labirintus-rendszeren keresztül állít emléket a világ anyagi kultúrájának és a bányászatban 700 év óta alkalmazott technikáknak. Ezután visszautazunk Krakkóba és felkeressük a Wawel dombjának nevezetességeit (királyi palota, székesegyház és sárkány). Ezt követően szabad program. Szállás és vacsora.
 
3. nap: Reggelit követően utazás Zakopanéba, a Lengyel-Tátra egyik festői szépségű városába. A mesés településen rövid városnéző séta, majd szabad program keretében a piacon lehetőség nyílik a jellegzetes helyi sajtok megkóstolására és vásárlásra, de fogaskerekű vasúttal akár a Gubalowka csúcsára is feljuthatunk, ahonnan szép időben a csodás Tátra magas hegyeiben gyönyörködhetünk. Várható érkezés Szombathelyre kb. 22.00 órakor.
 
Részvételi díj tartalmazza:
- 2 éjszakai szállást 3 csillagos krakkói külvárosi hotelben, 2 ágyas, fürdőszobás szobákban
- Autóbuszos utazást
- Idegenvezetést és helyi idegenvezetést
- Reggelit

Részvételi díj nem tartalmazza:
- Vacsorát ( 8.000 Ft/2 alkalom)
- Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő ( 2 éjszakára)
- Belépőjegyeket (tájékoztató jellegű):
         Krakkó: Mária templom: kb. 12 PLN/fő
                       Waveli katedrális: kb. 15 PLN/fő
         Wieliczka: belépőjegy + helyi idegenvezetés + fülhallgató: kb. 110 PLN/fő,
                            fotó/videó jegy: kb. 15 PLN/fő
- Baleset-, betegség-és poggyászbiztosítást
- Útlemondási biztosítást